Du tager aldrig fejl af hjemmets ven

Det kan børnene, der er sultne eller arbejdsbunken på jobbet ikke rigtigt. Ej, heller de rudekuverter eller beskeder fra det offentlige, der ustandseligt tikker ind på computerskærmen fra det offentlige. Der er bare mange ting at se til. Lige pludselig er der hverken nogle nystrøgede skjorter eller et hus, der ser ud så man magter at poste det på de sociale medier til delt glæde og misundelse for vennerne.

Du kan ikke undvære en til at hjælpe dig i hjemmet

Dermed kan der udledes, at der i de hektiske år, der højst sandsynligt kommer i ethvert liv, er brug for hjælp. Alle får en hjælp, der nærmere går under hjemmets ven. Det kan være mormor eller farmor, der kommer og nedbringer bunken af strygetøj, og så endda flottere ned du nogensinde selv ville formå. Det kan være den lokale maler, der altid er der, når I ringer. Det kan såmænd også være tømreren, der står klar efter den sidste storm, der var lidt for hård ved udhænget på terrassen. Eller det kan være din altid trofaste flyttemand, der flytter dig rundt fra bydel til bydel, fra landsdel til landsdel uden at være andet end flink og imødekommende. Det er alle nogle af hverdagens helte, ganske enkelt er de alle handymænd af guds nåde, der altid står parat med end hjælpende hånd, når din verden står i brand eller du blot har brug for en hjælpende hånd. De er virkelig hjemmets ven.

Vigtigt med hjælp til alle praktiske opgaver

Derfor er det så vigtigt med en hjælpende hånd, så din verden kan køre videre. Det er netop derfor man opbygger sådanne forbindelser igennem livet, så man kan hjælpe hinanden. Det sker flere gange i løbet af et liv at rollerne byttes om. Så næste gang er du måske et andet hjems bedste ven?