Få skrotpræmie for din skrotbil

Er din bils levetid ovre, er det på tide at sende den til skrot. Sender du den til en miljøgodkendt autoophugger, kan du modtage en skrotpræmie for din bil. Du er dermed sikret, at din bil bliver sendt til skrot forsvarligt, og at du på samme tid får det sidste ud af din gamle bil.

Gratis afhentning af din gamle bil

For at få skrotpræmie for den gamle bil, må I normalt køre af sted i to biler til skrotpladsen, for at kunne komme hjem igen. Derudover skal der udfyldes papirarbejde, SKAT skal kontaktes og gamle nummerplader skal afmeldes. Heldigvis findes der en løsning til dig, der vil slippe for dette arbejde. Skrotdingamlebil.dk ønsker at bidrage til at indsamle gamle skrotbiler, så de kan blive sendt til skrot på en miljørigtig måde. De tilbyder derfor, at komme ud til dig for at hente din gamle bil helt gratis. Det eneste du skal foretage dig, er at kontakte firmaet, og indgive informationer om din bil. I kan efterfølgende aftale hvilken dag, du ønsker bilen hentet. Ved afhentning skal du blot udfylde en skrotattest, og den registrerede ejer af bilen vil herefter modtage skrotpræmie for bilen. Da afhentningen er gratis, vil den ikke blive modregnet på skrotpræmien.

Bidrag til en miljøvenlig skrotbilsindsamling

Efter afhentning sørger skrotdingamlebil.dk for, at indsamle alle de dele på bilen, som stadig er brugbare. Dette er med til at reducere de miljøskader der kommer af at skrotte en bil. Derudover sørger de naturligvis for at sende bilen til en miljørigtig autoophugger, så skrotning sker på forsvarlig vis.

Der er ingen grund til, at din bil står og ruster i garagen eller baghaven. Få din bil hentet, så den forsvarligt kan blive sendt til skrot. Dette er både bedre for miljøet og for dig, da du modtager en skrotpræmie for den gamle bil.