Flere lange køer

Man skulle tro at vinteren var ved at være ovre, men det er den åbenbart langt fra, i hvert fald er det stadig hundekoldt, og der ligger igen igen sne på vejene, og det er umuligt at komme frem om morgenen. Det er godt nok kun 5 cm sne, men nok til at trafikken kager, og der er lange køer på de store indfaldsveje.

Jeg snakkede netop med min onkel, som bor i Randers, og selv i de små byer er der åbenbart problemer. Det er utroligt, for kommer man lidt udenfor danevang, så er det ikke et problem at der er en smule sne, fx. i Norge har de jo alle pigdæk, kæder, og hvad har vi, så de er “armed to the tooth” når der kommer lidt sne. Men vi ligger åbenbart i den der mellemzone, hvor vi ikke gider købe ind til at der kunne komme sne, men alligevel år efter år kan irritere os over at DK igen går i stå 🙂

Hurra for cyklerne (med brede dæk)

Det er da lidt morsomt at tage cyklen af og til når det lige kommer over en, og så suse forbi 100vis af sure bilister, der er fanget i en uendelig snegle kø. Det bliver jo nok ikke bedre de næste år hvis der skal skæres i de offentlige budgetter, for så ryger der nok flere penge fra budgetterne til at salte og sprede sand på veje, men omvendt så er der jo også langt bedre for bilerne, at der ikke kommer alt det sand rundt i systemet. Det ruster jo det skidt!

LÆS MERE  Lane Vurderer At Slip For Bøvlet Med Tømning Af Dødsbo Historien Er Helt Sikkert Råt

Jeg har tænkt mig at få sat styr på min mountainbike – ja altså ikke cykelstyr, men sådan styr på tingene styr 🙂 så jeg kan få sparet de 15 minutter ind til centrum! Men det kræver at jeg lige får sparet et par tusinde krover op til nye dæk og slanger, men det bliver nok ikke denne måned, for jeg skal lige have købt en ny skærm hos Azenty først, så jeg kan få genset super bowl i stor opløsning.