Lån penge nu – det er så billigt

Hvilket lån skal du vælge?

Når det kommer til lån af penge er mulighederne uendeligt store, og noget af det vigtigste, du bør have styr på ved lån af penge, er renten. Skal du eksempelvis låne penge til en variabel eller fast rente?

De risikovillige tager gerne et lån med en variabel rente. De falder for store ord som lån penge billigt nu og billige lån – men de bruger ikke nok tid til at sammenligne forskellige lån, og de afser ikke nok tid til at sætte sig ind i, hvordan den såkaldte “billige rente” kan påvirke deres økonomi i fremtiden.

Konklusionen herfra er, at du bør overveje et fast forrentet lån, hvis ikke du vil risikere at lånerenten stiger markant. En variabel rente kan selvfølgelig også være fordelagtig, hvis du satser på, at den falder eller i hvert fald ikke stiger for meget.

Men er det en satsning, du tør tage?

Her er nogle af de bedste online lån jeg er stødt på gennem tiden


Gode råd ved lån af penge

I disse dage er der mange halvdesperate mennesker, som ikke tøver med at låne penge online, uden at bruge særligt meget tid på at læse det med småt. Det er de færreste af os, der har 100 % styr på lån, og derfor kan det være en god idé for dig at aftale et møde med din bankrådgiver i stedet for at tage det første og bedste online lån.

Du kender garanteret en ven, en vens ven eller en anden i dit netværk, som ved mere om lån af penge end du selv gør. Tag vedkommende med, når du skal låne penge hos banken. Det kan være, at vedkommende kan hjælpe dig med ikke at gå i en “fælde”, eller måske kan du bare få nogle gode pointers og advarsler, som du ellers ikke ville have kendskab til.

Læs mere om lån her

Held og lykke med det, og jeg håber, du kunne bruge disse råd til noget.

De bedste hilsener
Penge Hjørnet

  • Ugens lån