Teknologi der gør din hverdag nemmere

I vores dagligdag bruger vi rigtig meget teknologi til alle mulige slags opgaver. Det kan være helt simple opgaver som madlavning og rengøring, og det kan være de mere komplekse ting som store matematiske udregninger og kommunikation. Computere, støvsugere, fjernsyn og mange andre elektroniske apparater har gjort det meget nemmere at færdes i hverdagen og klare flere opgaver på én gang. Noget som mange vil mene er uundværligt er en mobiltelefon. Med en mobiltelefon kan du klare næsten alt. Er det en smartphone kan du gå på nettet, ringe og sende beskeder med få klik, samt mange andre ting. En mobil er en lommeregner, et ur, en computer, en skrivemaskine og et kamera samlet i én enhed der er lille nok til at kunne være i en lomme. Du kan altid komme i kontakt med dine venner, tjekke de sociale medier når det passer dig og sende mails i ventetiden.

Iphone 6s’ teknologi er smart og brugervenligt

En af de nyeste smartphones er en Iphone 6s. Med denne model kommer der er også nogle helt nye funktioner som gør det nemmere at navigere rundt på sin Iphone 6s, samt meget hurtigere. Det gode ved smartphones er at du kan styre den med dine fingre og ved blot at stryge fingeren hen over skærmen. På en Iphone 6s kan skærmen nu også registrere hvor hårdt eller hvor blidt du trykker med fingeren og dermed gøre forskellige ting. De kalder det for 3D Touch-funktionen.
Iphone 6s har også gjort en del ved kameraet og måden at vise billeder på. Kameraet er på 12 megapixels og videooptageren er i 4K. Facetime-kameraet er 5 megapixels. Med disse kameraer får man billeder og videoer i høj opløsning som kan ses igen og igen uden man skal irritere sig over dårlig kvalitet.
Med Live Photos kan du også se og fremvise dine billeder på en helt ny måde. Når du tager et billede fanger Live Photos sekunderne før og efter og genskaber hele situationen omkring billedet. Med lyd og bevægelse kan du se en levende version af billedet.

LÆS MERE  Mobiltelefoner er en del af vores personlighed